Ineens stond de wereld stil. Zeker voor trainers. Werk viel weg, want live was niks meer mogelijk. Op zo’n moment kun je nadenken over wat je altijd al wilde doen. Los van de dagelijkse drukte kun je ervoor kiezen om je droom uit te laten komen.

Dat is wat Leontine Tacoma deed. Deze levendige vrouw heeft als missie het empoweren van vrouwen. Vanuit dat doel wilde zij altijd al toegankelijke trainingen aanbieden van vrouwen voor vrouwen. Dus vroeg zij 5 andere toptrainers uit haar netwerk  om mee te denken.

Tijdens het eerste Zoomoverleg was daar ineens Femcademy. Een naam als een huis en een stevig fundament met trainers. We maakten subgroepen en er kwamen plannen voor geld, doelgroep en een website.

Femcademy start met een Zomerfestival

Femcademy is een netwerk van ervaren vrouwelijke trainers. Het startevenement is het Femcademy Zomerfestival. Korte zomerse workshops in een ontspannen sfeer. Drie weken lang online interactieve workshops door een toptrainer!

Samen gaven we 46 workshops!

Een greep uit het diverse aanbod: De verborgen verlangens onder zeuren en klagen – Zweeds koken – Scheiding, wat komt er bij kijken – De voedende relatie tussen Vrouw, Moeder Aarde en Grootmoeder Maan – EHBS: eerste hulp bij selfcare voor werkende moeders – Netwerken – Laat naar je luisteren – Gezond en effectief stemgebruik – Update je spelling – Mindfulness – Profileren zonder opscheppen – Orde in je garderobe – Teken je boodschap – Bouw aan een positieve cultuur in je organisatie – Starten met ecologisch (moes)tuinieren – De kracht van je menstruatiecyclus – Leven met beperkte energie – Efficiënt lezen – Creatief, zakelijk bloggen – Huurprijzen – Vergaderen 5 x anders – Speel het slim! Over het belang van spellen in de ontwikkeling van kinderen.